19 פברואר 2010

תפריט ליום א' - 21.2.2010

תפריט:

06:00 - קפה + חלב 1% שומן + סוכרזית - 0.5 נק'
08:00 - 2 פרוסות לחם קל + חרדל + 20 גר' נקניק יבש - 2 נק'
10:00 - 30 גר' קורנפלק עם דבש - 2 נק'

תה + 1 כפית סוכר -0.5 נק'
11:30 - 100 גר' דג + סלט גדול +1/3 תפוח אדמה אפוי- 4 נק'
14:30 - קפה + חלב 1% שומן + סוכרזית - 0.5 נק'
17:00 - דייסה: קוואקר 30 גר' + 1/2 כוס מים + 1/2 כוס חלב 3% שומן + 1 כפית סוכר - 4 נק
20:00 - מנה מרק ברוקולי + 2 כפות שקדי מרק - 3 נק'

סה"כ: 16.5 נק'

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה