08 פברואר 2010

תפריט ליום ד' - 10.2.2010


תפריט:

06:00 - קפה + חלב 1% שומן + סוכרזית - 0.5 נק'
08:30 - 2 פרוסות לחם קל +1 כף חומוס + 1/4 טונה בשמן מסונן - 3 נק'
10:00 - 100 גר' יוגורט גרנולה ופירות 1.9% שומן - 2 נק'
12:00 - 100 גר' חזה הודו + סלט ללא תיבול + 1/3 כוס אורז + 1/2 כוס אפונה - 4 נק'
14:30 - קפה + חלב 1% שומן + סוכרזית - 0.5 נק'
17:00 - 2 נקניקייה + 2 פרוסות לחם קל + 1 כף קטשופ - 4.5 נק'
18:00 - סלט ביצה + טונה + מיונז רגיל - 2 כפות - 2 נק'
תה + 1 כפית סוכר חום - 0.5 נק'
21:30 - אצל אורחים (קשה לכתוב אך חייבת לצורך מעקב צמוד):
1 פיצה ביתית - 6 נק'
1 כוס פסטה + שמן - 4 נק'
1 כוס סלט פירות טריים - 1 נק'
ליקר שוקולד - 25 מ"ל בערך - 1 נק'
4 סוכריות גומי - 1 נק'
5 מסטיקים ללא סוכר - 0.5 נק'


סה"כ: 30.5 נק'

טוב...לא הצלחתי לשמור על 18 נק'.
כרגיל, יצאנו לחברים ומה הם הביאו? פיצה! ועוד המון הפתעות טעימות!
אני צריכה ללמוד לאכול בחוץ! החריגה מיותרת מידי.
לדעתי אפשר היה להיסתפק רק בחצי פיצה, ליקר וסלט פירות.
הייתי עושה זאת, אך האנשים שהיינו אצלם, הם אנשים חמים מאוד ולא היו נותנים לנו לצאת מהם מבלי למלא צלחת עד הסוף. ואם לא הייתי אוכל כמעט את כל הצלחת, בטוח היו נעלבים.

2 תגובות:

  1. ככה זה כל יום? זה אפשרי, אבל שאילה כמה זמן אפשרי להמשיך ככה

    השבמחק
  2. חשוב מאוד לגוון באוכל, אחרת באמת נשברים מהר מאוד.

    השבמחק