24 ינואר 2010

מרק ברוקולי

מצרכים:
1 כף שמן
2 תפוח אדמה גדולים חתוך לריבועים קטנים
1 בצל גדול חתוך קצוץ דק
2 גזרים חתוך לקוביות קטנות
2 ענפים גדולים של ברוקולי מקולף וחתוך לחתיכות גסות
פטרוזיליה - צרור
2.5 ליטר מים רותחים

אופן הכנה:
1. לטגן בצל עם שמן על אש בינונית עד הזהבה
2. להוסיף גזר, תפו"א ולאדות קלות
3. להוסיף מים רתוחים
4. לאחר רתיחה להוסיף 1 כף מרק פטריות או מרק עוף
5. להוסיף ברוקולי
6. לבשל על אש בינונית עד שכל הירקות מרתכחים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה